Alla inlägg under oktober 2009

Av Natalie - 28 oktober 2009 21:47

Go'kväll goVänner! 


Snart är det dags att borsta gaddarna och gosa ner sig i sängen - kanske inte sova, men både jag & anna är tröttisar, och det är ju aldrig fel att vila ;d 

Som sagt (eller? jag vet inte vad jag har skrivit innan! ) så har vi varit inne i hässleholm idag. Vi lyssnade på katarina von bredow som är en bra ungdomsförfattare :)  Sedan gick jag & anna till ett fik och satt där cirkus en timma, och sedan åt vi thaimat - gott och det var mycket mat också! vi lämnade en liten fin lapp gömd under ett tallriksunderlägg, de bör ju ha hittat det nu och tänkt att vi var väldigt söta flickor ;d 

när vi var väldigt mätta så begav vi oss till kulturhuset igen, där vi skulle på en workshop - trodde vi! vi blev ganska blåsta egentligen, betalade 50 kr för att lyssna på en förvisso söt tant som pratade om förskolebarn och hur alla kan måla, mm. Sedan fick vi "workshopa"  - vi målade med kol i tio minuter och sedan fick vi inte ens teckningarna själva! 

haha, screwed? JA (inte sexuellt, nej ;p ) men jag och Anna kan inte låta bli att se det komiska i det. Sara är lite mer sur ;p  Men HAHA, det var nog den gulliga gotländska anna-stina som gjorde att jag inte kan bli irriterad vilket jag vet att jag brukar bli vid sådana här saker ^  


Hursomhelst har det varit en good day, och imorgon blir det barnkalaaaaas! det kommer bli minst sagt skoj, det vet jag! 



TILLÄGGAS I DETTA INLÄGG BÖR : 

att Anna panna arvidsson är en riktigt härlig skånsk tjej på snart 17 jordsnurr! Hon är min breviz och vill få långa brev. Hon gillar långa skogspromenader, att fotografera och skriva. Andra hobbys är att teckna och sjunga & spela gitarr. 

Dessutom är hon rolig, smart och helt underbar att ha picknick med :d om ni vill ha vidare information om eller kontakt med Anna så kontakta mig via en kommentar eller inlägg i min gästbok här :)  




HA DET BRA - det ska jag! 

Av Natalie - 28 oktober 2009 11:39

jag var tvungen att läsa vad jag skrev om gårdagens picknick, det kändes som att jag inte gjorde den rättvisa (jag hade rätt) - ni kan inte förstå hur fint det var. Jag kan försöka skriva någon annan gång om det, men nu är inte rätt tillfälle, jag skulle inte få räta på orden just nu. 


det var väldigt mäktigt. vill att ni ska förstå det. 

Av Natalie - 28 oktober 2009 11:23

Goddag /godmorgon! 


Jag sitter iklädd pyjamas och lyssnar på music medan anna duschar :) 

vi ska bege oss in till hässleholm om ca 1,5 timme. Katarina von Bredow ska tala och vi ska lyssna ;p m.m. 


jag tänkte kolla in fb igen och göra mig iordning snart, så jag hinner nog inte skriva så himla långt; vi ska hinna göra lunch också. 


Men igår var en väldigt bra dag, vi bestämde oss för att gå ut på promenad och ha picknick även fast solen inte lyste hela tiden. Så vi satte oss på ett vackert ställe med underbar utsikt och själv kände jag att det var så rätt. På något vis. Anna, förutseende som hon är ;p , hade tagit med block och pennor - så vi kunde skriva. Det var ganska lovely, eller mer än så faktiskt. Ni skulle ha sett vad vackert det var där, särskilt när det började skymma och det var ett sådant speciellt ljus på alltihop. Underbart. 



gårdagens citat från någon på teve: "Det är obeskrivligt. Det går inte att förklara(/beskriva) med ord." 

Nähä? ;d 


Men ha det bra, nu ska jag få något gjort! 

Av Natalie - 27 oktober 2009 10:21

godmorgon! 


när vi vaknade för kanske en timme sedan så sken solen, men nu är det grått igen :( jag gillar det gråa, det är inte det. Men jag hade velat ha lite sol. vi behöver faktiskt både och. men solen - kom tillbaka idag! 


jag har inte något att skriva, men det gör väl inget?

jag har det bra här hos anna iallafall, in case you undrar ;p 


Ha det bra ni också! 

Av Natalie - 26 oktober 2009 18:50

Godkväll gott folk! 


nej, jag är inte hemma, utan jag är äntligen hos anna nere i skåune ;p 

det är slutet av oktober nu, men jag och min kära vän har precis avnjutit pepparkakor, en halv mandarin var och ett glas mjölk! och medan vi mumsade på detta lyssnade vi på julmusik (vilket vi iofs fortfarande gör) . Är inte det supermysigt , så säg? JO, tänk för att det är megamysigt!  och jag längtar till jul :) 


idag har vi tagit en promenad, och sett på fyra-fem avsnitt ur första säsongen av House. :d och sedan haft julmys, som sagt :) 


det var väl det jag ville säga right now, 

i guess i'll write någon annan dag också medan jag är här :)   


Ha det bra! 

Av Natalie - 24 oktober 2009 09:11

Godmorgon kära läsare! ;)


När jag vaknade imorse mådde jag pyton och hoppades verkligen att frukosten skulle göra lite underverk. Nu har jag ätit, men något underverk blev det inte, men ändå helt klart bättre!

igår åt vi någon slags avokado-räk-cremefraiché-röra som jag fortfarande känner smaken av - inte mysigt :p 


Men jag låter inget fånigt morgonillamående förstöra min dag,inte! För jag ska ha en superdag :)

och en supervecka :)


snart ska vi åka till stan, Louise ska jobba så hon ska med tiobussen, jag & mamma ska handla matsäck till mig. Jag måste förresten finna en kylväska, det har jag glömt bort. äsch ;P


Nej, ha det bra hörrni,

jag skriver när jag kan! :)



åååååh, jag fattar inte hur jag ska orka upp imorgon ^

men det ska gå ( it better, för annars missar jag ju bussen, haha )

Av Natalie - 23 oktober 2009 23:45

Godkväll gott folk!


nu sitter jag nyduschad vid syrransdator för att uppdatera migom vad som händer i omvärlden.imorgon är det full rulle, scoutmöte först, sedan åker jag till björn ! jag saknar dig jämt!

och på söndag , som ni vet, ska jag åka till annnnnnna! dig saknar jag också jämt och ständigt, & i can't wait:d (jo, ofc kan jag vänta, särskilt eftersom vi träffas om kanske 40 h -jag orkar inte räkna ordentligt, så jag chansade;d )


Men nu ska jag släcka ner i alla rummen, och gå och lägga mig. det är välbehövligt :)


Godnatt

Av Natalie - 23 oktober 2009 11:53

Hej!


Vet ni hur skönt det känns att man inte hade några läxor tills idag, och att halva skoldagen har gått nu, att det är två softa och en möjligtvis soft lektion kvar? Det är lovely!

Sista provet innan lovet gjordes igår, det var kristendomen som diskuterades, och det gick väl rätt bra tror jag :)


När jag kommer hem ska jag hänga upp tvätt på elementen, och hoppas att de blir torra snabbt, när det är klart (hoppas att det blir torrt idag, annars blir det bråttom imorgon bitti) för de ska strykas och läggas i bagen också.

För imorgon vid halvfyratiden åker jag till Björn, och på söndag tar jag bussen till Anna :D (dock klockan sju på morgonen, men vad gör man inte?)

Innan jag åker till björn imorgon ska jag på något scoutmöte tjugo över elva. Det är något speciellt tror jag, eftersom vi ska mötas i arvika och inte åmotfors, och för att det är på en lördag. Men vi får se vad det är - det blir säkert kul! Det mesta blir faktiskt vad man gör det till, förresten. Om man har bra sällskap iallafall.


på tal om sällskap så hoppas jag att det inte är många som ska åka samma buss som jag på söndag, för jag vill inte att det ska vara jättehögljutt och inte kunna lägga upp benen ibland. Fast om det ändå är mycket folk så får jag deal with it - musik och en bra bok är ju inte fel :) kommer nog ha världens matsäck med mig också - kan tänka mig att det blir en del choklad och mandariner! hehe.


Ha det bra! Det ska jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards