Alla inlägg under oktober 2009

Av Natalie - 14 oktober 2009 07:16

.. Godmorgon?

.

trött,

fyra lektioner & tidig lunch,

apelsinjuice till frukost,

två söta katter.

ett alarm som säger

att jag ska klä på mig

& borsta tänderna

& sminka mig (?orkar jag?)

& cykla iväg till skolan

 i godan ro.

Av Natalie - 13 oktober 2009 20:50

det är så störande att vara på samma plats ännu en gång,

(men den är nog aldrig exakt likadan)

fast så minns man inte hur man tog sig därifrån

..

 

 

Av Natalie - 13 oktober 2009 17:39

Godmiddag!


Här sitter jag i min brors och hans flickväns gästrum där datorn finns, och läser bloggar och facebookar. Borde egentligen plugga svenska och lite matte, men jag gör det efter maten istället. Jag har faktiskt redan läst en del! Fick bara Vg på företagsekonomiprovet, men hoppas ialf på mvg på kursen. Men jag tänker inte fundera över det, det är så onödigt att oroa sig! (jag försöker att leva så allt mer. ibland blir det fel. än så länge har det blivit lite fel, & lite rätt. jag orkar inte utveckla(s). )


Jag har en fiskgratäng i ugnen, ska äta mig mätt som en filifjonk på det. Jag älskar fiskgratäng - vilket är ganska givet, för jag älskar de flesta fisksorter/rätter och jag älskar de flesta gratänger (utan kött i - eller det är gott som bara satan, men jag äter det inte ändå). Så fiskgratäng är smaskens. Dock är det köpt i affären, så tro inte att jag har stått och gjort mig egen fiskgratäng;) det har jag bara gjort en gång - och det var på hemkunskapen i åttan eller nian. Hemkunskap var himla kul, eller hur?


nej, jag ska se hur det går för denna (uttjatade?) maten nu, och sedan äta. Jag är superhungrig :)


Av Natalie - 12 oktober 2009 10:24

Godmorgon!


Åh, det är vackert höstväder ute - visst är det? Allt känns ganska bra, men jag är ändå tom inuti.

Konstigt, sådant där - hur man säger emot sig själv helt o hållet utan att mena det? Fastän det bara är sanning.

Höstväder - jag har inte hunnit ta till mig hösten, den har inte varit så vacker som tidigare år, men jag vet väl vad det beror på - jag vet att jag inte varit så mottaglig. Alls.


i fönstret här bredvid mig sitter en söt katt, hon är både brun, svart och vit - väldigt unikt mönster - och fina ögon. Små, fina gröna ögon med ett smalt streck i. Tassarna är snövita och små.

hon jagar flugor på fönstret just nu.


Jag vill inte till skolan.

jag vill pumpa lite mer luft i bakhjulet på cykeln och ge mig ut på stan, kanske längre bort. Trampa på. Frysa om kinderna, men inte om händerna för dom har jag klätt i gråa Lovika-vantar.


Något annat jag vill säga nu är att jag älskar ord. jag tror att jag har skrivit det förut, men det tåls att sägas igen!

Det finns fyra bloggar jag läser regelbundet, två är kända bloggar som jag läser "bara för att". De andra två är sådana som jag verkligen inte läser "Bara för att" - utan för att de verkligen kan skriva - vackert och speciellt, jag förundras ofta över tankarna de måste haft när de skrev, och vilka idéer de har, och avundas hur de lyckats vända och vrida på orden; hur de leker med dem, får dem att verka så rätt just i den ordning de sitter i meningarna.

Tyvärr uppdaterar den ena alltför sällan, men det går bra ändå. Jag har läst igenom hela hennes blogg flera gånger, och jag kan inte sluta att älska hur hon skriver; kan inte sluta tycka så himla mycket om det.

ord, och de som vet hur man gör dem så otroligt levande och vackra; jag är så glad att de finns!



Efter skolan åker vi till Karlstad, vi ska hämta hem vår älskade katt som legat på djursjukhuset i några dagar - älskade katt - bra att du kommer hem & är frisk. Och så ska jag & kanske Louise in en snabbis på ikea.

nu ska jag sminka mig och sedan cyklar jag till skolan.

Av Natalie - 9 oktober 2009 11:55

Goddagens ni hundratals läsare!

Jag har lunchrast nu - alltid härligt. Skollunchen idag var inte fel alltså, jättegod lasagne - sådant gillar jag. Om tjugo minuter har jag geografi och efter det svenska o engelska; men det kommer nog gå ganska snabbt (hoppas jag - att gå hel dag på fredagar är opepp. Fast hellre det än på måndagar, iofs).

När engelsklektionen äntligen är över ska jag gå ner till konsum/ica och möta upp Ida wistrand :) ska köpa ngt gott att äta, kan jag gissa mig till att det blir grönsaker och dipp?? Förmodligen godis också - det är ju också ett ganska vanligt inslag på våra filmkvällar :)  men ALLTID grönsaker och dipp.


Hursomhelst, det är bara ca två veckor till höstlovet - Anna, då ses vi! <3

Av Natalie - 7 oktober 2009 18:55

Hejsan! :)


jag har inte bloggat på några dagar, har inte orkat. ärligt talat har jag knappt suttit vid en dator.

på fredag är det prov i företagsekonomi, och jag tänkte få Mvg så det vore fint om jag pluggade nu :p  läste på förut också,men det krävs tyvärr nog mer än så.

Imorgon är det kör , vilket är roligt och lite terapi på veckorna :) jag äääääääälskar att sjunga, yeaaheah.


 sen ska jag se Män Som Hatar Kvinnor - om jag orkar vill säga. fick låna den av Maja :) hoppas dock att jag kan låna den tills på fredag ifall jag inte orkar se den ikväll när mamma & louise kommer hem. Louise är påteorilektion nu, och jag har ätit jäkla god mat :) Potäter, lax (i mitt hjärta ,jao. gott), och någon god dressing, och så lite ärter och tomater på det.


nej, nu ska jag ta tag i läxläsandet!

ha det!

Av Natalie - 1 oktober 2009 13:04

Härligt med ny fin header och bakgrundsmönster :)

det är en fisktärna :) tyckte att det var dags för en ny, lite tuffare design. det grå står för det tuffa, medan fågeln står för mitt lite mer naturintresserade, scoutiga jag.


Av Natalie - 1 oktober 2009 12:56

sitter i datasalen och har lunch. Sedan engelskalektion där vi ritar (jag och marie ritar dock EJ, utan det sköter maja och donna. sweet) och sedan är det slut för dagen. Då ska jag göra något tills bussen går, och sedan hem och dö :D härligthärligthärligt. och dammsuga mitt rum. kanske.



hejdå



Ovido - Quiz & Flashcards